PHYTO OIL Jojoba 30ml

Cod produs: 322
Disponibilitate: În Stoc
116,03lei
Toate preturile afisate pe site includ TVA

Daca esti cosmeticiana, maseur, terapeut spa sau lucrezi in domeniul beauty si vrei sa beneficiezi de preturile pentru profesionisti te rugam sa ne contactezi apasand aici

Cantitate

 
MAIN ACTIVE INGREDIENTS HIGHLY LIQUID TRIGLYCERIDES - PURE JOJOBA SEED OIL (RICH IN VITAMIN E)   USE Jojoba oil is also called liquid wax. It is recommended for the intensive care of dry skin with a poor hydro-lipid balance and a slow regeneration process; it nourishes the skin after sunbathing.