Despre Noi

Dragi colegi,

Credem ca sunteti deja familiarizati cu filozofia noastra, care pe noi ne ghideaza de peste patruzeci de ani. Lasati-ne sa va reamintim: AFRODITA este o companie cu principii de dezvoltare de produse cosmetice inovatoare, bazate pe ingrediente naturale. Iar in fiecare formula ingredientele naturale se regasesc in reala sinergie, efectele lor combinate fac sa se atinga telul propus in cel mai eficient mod cu putinta. Rasfoind catalogul nostru vedeti ca fiecare nou produs are o formula bazata pe aceleasi principii. La randul dumneavoastra puteti armoniza produsele si astfel sa realizati programe individualizate, bazate pe cunoastere si creativitate, pentru a atinge asteptarile personale ale tuturor clientilor dumneavoastra.

Mai mult decat atat, vrem ca toate produsele sa aiba o atingere speciala, sa aduca placere si clientilor, dar si dumneavoastra. Chiar daca pe o eticheta scrie Wellness Program, asta nu exclude alte produse ci, din contra, nu e fiecare salon o forma de wellness? Ingrijirea cosmetica a fetei si a corpului dau, de asemenea, relaxare fizica si psihica. Si reamintiti-va aromaterapia, apreciata si respectata ca forma de terapie medicala. Aromaterapia ne ajuta sa tratam multe probleme cutanate si, in acelasi timp, actioneaza si asupra sanatatii fizice si psihice a fiecarui pacient. Relaxarea fizico-psihica este parte a conceptului wellness, care ne poate dirija stilul de viata si atitudinea fata de viata.

Programul Salon exclusive va ofera cu adevarat multe posibilitati. Daca aveti orice indecizie referitoare la un lucru practic, proceduri, combinatii de produse pentru un anume scop, va invitam la Seminariile noastre profesionale lunare sau sa va inscrieti pentru excursiile-scoala la Centrul Educational din Rogaska Slatina. Pentru acestea contactati reprezentanta noastra exclusiva din Romania, EUROGAMMA FLAVORS & FRAGRANCES, condusa cu pricepere de doamna farmacist si esteticiana Mariana-Mara Grigorescu, multi-specializata in estetica faciala, dar si corporala, make-up profesional, manichiura etc. Noi toti vom face tot ce putem mai bine ca sa primiti raspunsuri in cel mai scurt timp.

Director general,
Danica Zorin Mijosek
Daca nu stiati:
SLOVENIA este o tara dezvoltata cu o economie cu venit ridicat. Tara are cel mai mare PIB pe locuitor dintre fostele state comuniste din Europa, fiind mai prospera decat Grecia sau Portugalia.

Aproximativ jumatate din suprafata tarii (10.124 km2) este impadurita; astfel Slovenia este a treia cea mai impadurita tara din Europa dupa Finlanda si Suedia, cu o zestre speologica de talie internationala – foarte multe pesteri si peisaje subterane aflate pe lista Patrimoniului Natural UNESCO.

Slovenia te cheama la schi, sa faci sporturi extreme, sa-i vizitezi castelele si sa-i admiri arhitectura medievala, sa colinzi padurile, muntii, sa calaresti caii lipitani, sa meditezi in fata peisajelor spectaculoase. Si toate beneficiind de multa, foarte multa ospitalitate. Slovenia inseamna si traditie, inovatie, investitii majore in segmentul turistic, orientare catre client, relaxare si preturi destul de mici. Spa-urile, centrele de infrumusetare sunt renumite. Nu le ratati.

Statiunea Rogaska Slatina este faimoasa pentru apa minerala DonatMg, apele termale, aerul curat, spa-urile, cosmeticele AFRODITAsi cristalurile sale. Aproape de Rogaska Slatina se afla, intr-o manastire, a treia farmacie din Europa.

Prima relatare despre legenda orasului dateaza dintr-o monografie din anul 1687. Legenda spunea ca Apolo l-a chemat pe Pegas si i-a poruncit sa loveasca pamantul, ca apoi de acolo sa izvorasca o apa tamaduitoare.

Izvorul a fost prima oara analizat de alchimisti in secolul al XVI-lea, iar pentru ca vindecase prea multe personalitati, in secolul al XIX-lea DonatMg a devenit a treia in randul celor mai populare ape din lume, iar Rogaska Slatina a ajuns cea mai importanta statiune din sudul Imperiului Habsburgic.